Træfældning og beskæring af træer

Hos E.M.DEICHMANN A/S tilbyder vi professionel træfældning og beskæring af træer til kunder i hele Storkøbenhavn og på Nordsjælland. Vi er et seriøst og erfarent foretagende, der udfører alle former for gartnerarbejde for både private, virksomheder og offentlige institutioner.

Har du en have, der trænger til træfældning eller beskæring, kommer vi gerne forbi og ser på mulighederne. Vi har stor erfaring med fældning af træer, hvilket kræver ekspertise og viden om, hvorledes man bærer sig korrekt og sikkert ad.

Vi tager altid vores forholdsregler, da vi tager vores egen og andres sikkerhed alvorligt, hvorfor vi skærmer godt af i en rimelig radius, så alle kan føle sig trygge. Uanset om træerne er vanskelige eller lette at fælde, er vi parate til at hjælpe med din opgave. Vi udfører blandt andet:

  • ​Træfældning
  • ​Beskæring af træer
  • ​Kronereducering
  • ​Flishugning
  • Rodfræsning

Vi tilbyder sikker træfældning og beskæring af træer

Det forekommer, at træer har det med at vokse på alle mulige mærkelige måder, hvorfor de kan være til gene for eksempelvis omkringliggende huse og bygninger.

Her er det vigtigt at vide, hvordan man fælder eller beskærer et træ sikkert og effektivt, da man skal være meget grundig i sin vurdering af træets faldretning.

Med vores mange års erfaring, ved vi nøjagtig hvordan vi skal udføre træfældning og beskæring. Derfor ved vi præcis hvilke redskaber der er fordelagtige at bruge, og vi har alle forudsætninger for at arbejde hurtigt, sikkert og effektivt. Vi anvender nogle af de bedste værktøjer og redskaber på markedet, da træfældning og beskæring af træer er afhængigt af et stærkt kvalitetsarbejde.

Lad professionelle fagfolk hjælpe dig

Hvorfor selv bruge tid og kræfter på at fælde træer og buske, når du kan få professionelle til at hjælpe dig. Så sikrer du også, at det bliver gjort ordentligt, og at rødder og grene kommer med op. Vi er specialister i træfældning og beskæring af buske og træer, så lad os gøre det, vi er bedst til, så du kan bruge tiden på noget andet.

Ring til os og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig - det er helt og aldeles uforpligtende. Vi giver gerne gode råd til, hvordan din have plejes optimalt - hvilket vi naturligvis kan varetage.

Vil du være sikker på at være i kyndige hænder, så ring til os på telefon 39 63 36 80 eller skriv til emd@e-m-deichmann.dk

"Vi leverer arbejde af højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser"​

E. M. DEICHMANN A/S

Anlægsgartner & Entreprenør

CVR: 12105436

Databehandleraftale

Springforbivej 4, 2930 Klampenborg

Telefon: 39 63 36 80

Mobil: 28 87 36 80

E-mail: emd@e-m-deichmann.dk