Haveservice, vedligeholdelse og omlægning

Søger du et professionelt og kompetent anlægsgartneri til haveservice i Gentofte, Hellerup, Charlottenlund, Klampenborg eller resten af Nordsjælland? Hos E.M.DEICHMANN A/S er vi et stolt team af fagspecialister, som har mange års erfaring med haveservice, haveanlæg, vedligeholdelse og omlægning.

Vi servicerer både private, det offentlige og virksomheder med haveservice af høj standard, hvor vi har fokus på den gode kvalitet og levering af flotte resultater.

Vi udfører stort set alle former for opgaver inden for havearbejde, og vi sætter en ære i at udføre det perfekt. Har du en have, der trænger til en kærlig hånd? Vi kan blandt andet hjælpe med følgende services:

  • Træfældning
  • ​Beskæring af træer og buske
  • ​Beplantning og omplatning
  • Brolægning
  • Hækklipning

  • ​Græsslåning
  • ​Forårsklargøring af bede
  • ​Generel vedligeholdelse.

Bestil professionel haveservice hos os

Hvorfor bekymre dig om tidskrævende haveservice, når du kan få professionelle til at udføre arbejdet grundigt og effektivt. Vi sørger for pasningen af din have hele året, så du ikke skal bruge tid på det.

Har du en have, der trænger til forandring, er vi eksperter i omlægning af have med alt, hvad det indebærer.

Vi kan hjælpe dig med nye plantegninger ud fra dine ønsker, men vi har også selv mange gode idéer til, hvad der passer godt sammen i forhold til sammensætning af træer, planter, buske og blomster. Når vi har omlagt din have, tilbyder vi naturligvis også at vedligeholde den for dig.

Kontakt os og modtag kompetent rådgivning om din have

Det er ikke nemt at holde styr på en have. Den kræver i særdeleshed meget arbejde i vækstperioden.

Vi er kompetente fagfolk, som altid er behjælpelige med at rådgive dig om, hvad der skal til for at opretholde en flot og velplejet have. Det kræver blandt andet hyppig vedligeholdelse og forståelse for havens vækstfaser.

Vi er parate til at varetage haveservice i hele vækstperioden. Kontakt os for at høre nærmere om muligheder og priser omkring haveservice i høj kvalitet. Så vender vi tilbage med forslag og tilbud hurtigst muligt.

Ring for et uforpligtende tilbud på telefon 39 63 36 80 eller skriv til emd@e-m-deichmann.dk.

"Vi leverer arbejde af højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser"​

E. M. DEICHMANN A/S

Anlægsgartner & Entreprenør

CVR: 12105436

Databehandleraftale

Springforbivej 4, 2930 Klampenborg

Telefon: 39 63 36 80

Mobil: 28 87 36 80

E-mail: emd@e-m-deichmann.dk