flisebelægning i høj kvalitet

Søger du et kompetent firma til belægning og flisebelægning i
​Gentofte, Hellerup, Charlottenlund, Klampenborg og i resten af Nordsjælland, er vi hos E.M DEICHMANN A/S et erfarent og kvalitetsbevidst firma, der har fokus på at levere flotte resultater.

Vi servicerer alle typer kunder, som har brug for ny belægning og flisebelægning af forskellig karakter, og vi sætter en ære i at udføre vores arbejde til perfektion, så du bliver glad og tilfreds med det endelige resultat. 

Vi har blandt speciale i:​

  • Indkørsler
  • ​Stier
  • Terrasser

  • ​Parkeringspladser
  • ​Gangarealer
  • Og meget andet.

​Har du en opgave til os, hvor der skal udføres belægningsarbejde i høj kvalitet, er vi parate til at løfte opgaven. Vi har respekt for din tid og deadlines, og derfor er vi i stand til at hjælpe dig så hurtigt som muligt.

Få belægning og flisebelægning efter ønske

Hos E.M DEICHMANN A/S har vi fokus på kundens behov. Vi er til for at hjælpe dig med belægning af fliser, sten, kantsten og meget andet, så du får det ønskede resultat.

Vi tilbyder at udføre arbejdet ud fra dine ønsker og behov, så du kan tilføre dit hjem, firma eller offentlige område belægning, der pryder og giver funktionalitet. ​

Gennem årene har vi hjulpet mange kunder med forskelligartede opgaver og typer af belægning og haveservice. Vi er specialister i vores fag, og vi arbejder med stor faglig integritet, når vi udfører en given opgave. Det er din garanti for, at du får det ønskede resultat, når du er kunde hos os.

God service og rådgivning

God service er en vigtig del af vores arbejde. Vi er til for at imødekomme dine ønsker og behov, så du ikke skal bekymre dig om det. Lad os gøre det, vi er bedst til, så kan du bruge tiden på noget andet, der giver dig værdi.

Vi rådgiver og tilbyder sparring, hvis du har brug for en kyndig fagmand til for eksempel at komme med gode idéer til valg af materialer og udformning af, hvorledes du ønsker, det skal se ud. Vi kan også vise dig konkrete eksempler på, hvad vi tidligere har lavet.

​Hvad koster flisebelægning?

Vore priser på belægningsarbejde afhænger af opgavens omfang og materialevalg. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på belægning på telefon 

39 63 36 80 eller skriv til emd@e-m-deichmann.dk.

"Vi leverer arbejde af højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser"​

E. M. DEICHMANN A/S

Anlægsgartner & Entreprenør

CVR: 12105436

Databehandleraftale

Springforbivej 4, 2930 Klampenborg

Telefon: 39 63 36 80

Mobil: 28 87 36 80

E-mail: emd@e-m-deichmann.dk